Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Mieszanka marchew, papryka jalapeã±o, jicama, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis z Kraft Recipes ma 13 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chrupiąca Letnia sałatka z sosem Jalapeno Ranch, Chrupiąca panierowana Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem Ranczo, oraz Letnia sałatka posiekana z sosem Ranczo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce dressing, papryka jalapeno, kolendra i sok z limonki w blenderze lub pojemniku robota kuchennego; przykryć. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Jalapeno
Sok Z Limonki
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wrzucić jicama, marchew, seler i pomidory w dużej misce.