Chrupiąca kanapka z sumem Curry z Chili-limonką

Chrupiąca kanapka z sumem Curry z Chili-limonką może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 530 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 116 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos rybny, cukier, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę ryżową można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Mąki Ryżowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ozark Sum kanapka z ciepłą patelnią Slaw, Tacos z suma z Kolendrową limonką i sosem śmietanowym Chipotle, oraz Chrupiąca Kanapka Rybna Z Ananasem Slaw.
Instrukcje
Do Slaw: ubić razem olej rzepakowy, sok z limonki, sos rybny, cukier i sambal w dużej misce.
Dodaj rozdrobnione kapusty i kolendry i wrzucić do połączenia. Odstawić do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
Połącz curry w proszku, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w małej misce, a następnie posyp ze wszystkich stron filetów sumowych.
Umieść mąkę ryżową w płytkim naczyniu, a następnie zanurz filety z Suma w mące ryżowej, wytrząsając nadmiar.
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Umieść filety z suma na patelni, pracując partiami, jeśli to konieczne. Sum smażyć, aż będzie chrupiący i złocisty, 4 do 5 minut na stronę.
Usmażone sumy przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i natychmiast doprawić solą i pieprzem. Powtarzaj, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.
Podzielić chleb na 4 równe kawałki, a następnie podzielić każdy na pół poziomo. Podziel slaw między 4 dolnych połówek chleba, a następnie umieść kawałek sumy na każdej kanapce. Wierzch z pozostałymi połówkami chleba i podawać z klinami limonkowymi do wyciskania na rybie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.