Chrupiąca Kanapka Z Sumem
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiąca kanapka z sumem może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mączkę kukurydzianą, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Chrupiące Bryłki Sum, Southern-Cornmeal Crusted Catfish With Crunchy Corn Relish, oraz Kanapka Z Sumem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać wszystkie składniki sosu w małej misce, aż dobrze połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
W głębokiej 12-calowej patelni ustawionej na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać 1/3 drogi po bokach.
Podgrzać olej do 375 stopni F.
W misce z szerokim ustem ubijamy jajka z ostrym sosem, przyprawami do owoców morza i szczyptą soli. W małej papierowej torbie wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, skrobię kukurydzianą oraz sól i pieprz do smaku. Sum zagrzebać w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie mąki. Delikatnie otrząśnij nadmiar mąki. Odstawić i powtórzyć z pozostałą flądrą. Smażyć ryby w partiach, aż złoty, około 2 do 3 minut z każdej strony, uważając, aby utrzymać temperaturę 375 stopni F.
Sum wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć i natychmiast doprawić solą.
Roladki kanapkowe pokroić na pół, pokrojone boki posmarować masłem i doprawić solą. Ułóż, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż lekko złoty, o 8 protokół. Alternatywą jest umieścić je, z masłem w dół, na patelni lub pod brojlerem, i tosty na złoty kolor. Odstawić.
Aby złożyć kanapki, posmarować bułki pikantnym sosem tatarskim, na wierzchu sałatą i sumem i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.