Chrupiąca Jesienna Sałatka Jarzynowa

Chrupiąca Jesienna Sałatka Jarzynowa
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Chrupiąca Jesienna sałatka jarzynowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli, żarówka kopru włoskiego, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Warzywna, Chrupiąca Sałatka Warzywna, oraz Chrupiące Jesienne Jabłko Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sałatkę, pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach i szoruj szczotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Buraki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Drenaż; cool. Obetnij korzenie buraków i zetrzyj Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Odstawić.
6
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie przez 4 minuty lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
7
Fasolę odcedzić i opłukać pod zimną wodą i dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
8
Połącz fasolę, seler, cebulę kopru włoskiego i posiekany szczypiorek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
SelerSeler
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Aby przygotować dressing, połącz jogurt z pozostałymi składnikami i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Wlać na mieszaninę zielonej fasoli, podrzucając do herbu. Podzielić buraki równomiernie między 6 talerzy sałatkowych; top każdej porcji z 1 szklanki mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn