Chrupiąca Jagoda I
Blueberry Crisp i może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji deserów. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś samodzielnie rosnącą mąkę, mleko, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Najlepsze Chrupiące Jagody, Chrupiąca Jagoda, oraz Chrupiąca Jagoda.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść jagody w kwadratowym naczyniu do pieczenia 8x8 cali. W średniej misce, śmietany razem margarynę i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Mąkę mieszamy na przemian z mlekiem. Łyżka ciasta nad jagodami.
Pozostałe 3/4 szklanki cukru wymieszać ze skrobią kukurydzianą i gałką muszkatołową.
Całość zalać wrzącą wodą.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić przez co najmniej 10 minut, aby ustawić.
Podawać z bitą polewą lub lodami waniliowymi.