Chrupiąca gruszka i żurawina

Chrupiąca gruszka i żurawina
Gruszka i żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crisp żurawinowo-gruszkowy, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Chrupiące Ciasto Z Gruszką Żurawinową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. lekko posmaruj 13 9-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić nadzienie, w przygotowanym naczyniu wymieszaj gruszki, żurawinę, cukier granulowany, mąkę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żurawinażurawina
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GruszkaGruszka
3
Aby polewa, w średniej misce, za pomocą palców, pracy mąki, brązowy cukier, masło, i cynamon, aż połączone i kruche. Pracuj w orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polewę posypać równomiernie nadzieniem.
5
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec, aż soki są bulgotanie i gruszki są miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Chrupki można piec do 8 godzin wcześniej, schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn