Chrupiąca Granola z suszonymi owocami

Chrupiąca Granola z suszonymi owocami
Chrupiąca Granola z suszonymi owocami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 167 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, brązowy cukier, prażone ziarna słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Moja Ulubiona Granola Z Dużą Ilością Suszonych Owoców, Granola Klonowo-migdałowa z suszonymi owocami, oraz Domowe batoniki musli z migdałami, suszonymi owocami i kawałkami ciemnej czekolady.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki w misce i odstaw 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz owies z pozostałymi składnikami i wymieszaj z mieszanką suszonych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
4
Posypać mieszanką owsianą na patelni z galaretką i piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Ostudzić granolę do temperatury pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn