Chrupiąca granola z jagodami i wiśniami

Chrupiąca granola z jagodami i wiśniami
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, chrupiąca granola z jagodami i wiśniami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 158 powiedziało, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako śniadanie. Mieszanka płynnego miodu, oleju słonecznikowego, nasion sezamu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Wiśnie i jagody mrożony deser Brownie, Zmielone wiśnie i jagody pszenne na noc Nasiona Chia budyń, oraz Crunchy Power Granola ... the BEST Granolan EVER.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 190C / Gaz 5 / wentylator piekarnik 170C. część orzechów pekan pokroić na pół, część zostawić w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać z orzeszkami ziemnymi, owsem, sezamem, nasionami słonecznika i szczyptą soli w dużej misce. W dzbanku odmierz olej i wlej do mieszaniny, a następnie odmierz miód, który łatwo się wysunie. Wymieszać razem z widelcem, aby rozbić wszelkie duże kępy owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać na dużą blachę do pieczenia z bokami, najlepiej nieprzywierającą, cienką warstwą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec przez 20-25 minut, dobrze mieszając co najmniej dwa razy i doprowadzając mieszaninę od krawędzi, aż będzie złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać z jagodami i wiśniami i podawać z dużą ilością schłodzonego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
7
Przechowywać do 1 miesiąca w szczelnym opakowaniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia47
Magazyn