Chrupiąca Cynamonowa Fasola Garbanzo

Chrupiąca Cynamonowa Fasola Garbanzo
Chrupiące cynamonowe fasolki Garbanzo mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 223 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz fasolę garbanzo, mielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chrupiące Curry Ciecierzyca (Fasola Garbanzo), Fasola Garbanzo (Chole), oraz Garbanzo Beans & Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć przez noc w chłodnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W misce, wrzucić fasolę z olejem roślinnym i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż je w jednej warstwie na nieczystej blasze do pieczenia. Piecz je w piekarniku, aż chrupiące i już nie miękkie w centrach, o 45 protokół. (Wymieszaj je kilka razy, aby zapobiec przypaleniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Natychmiast wrzucić fasolę do miski z cynamonem i solą. Schłodzić i podawać lub przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Na pikantną przekąskę, spróbuj wrzucić fasolę z solą, papryka, i świeżo zmielony pieprz zamiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Magazyn