Crunchy Coleslaw to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka slaw, musztarda dijon, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca coleslaw, Chrupiąca Coleslaw, oraz Chrupiąca Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij razem olej, ocet, miód, musztardę, szalotkę i czosnek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
Szalotka
Ocet
Czosnek
Miód
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Zrobić slaw: w dużej misce, wrzucić razem kapustę, marchew, koper włoski, jicama, groszek śnieżny i jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny
Kapusta
Marchew
Koper Włoski
Jicama
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Zalać sosem i dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.