Chrupiący Ratatouille
Crunchy Ratatouille to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukinię, bułkę tartą, białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij białka i olej, aby zmiksować. W innej misce wymieszaj okruchy, bazylię i 2 łyżeczki czosnku.
Dodaj 1 rodzaj warzyw na raz do mieszanki jajekggplant, cukinia, papryka i 1 1/2 szklanki pomidorów. Wyciągnij łyżką szczelinową, krótko odsączając i dodaj do okruchów.
Delikatnie wymieszać, aby pokryć, wyciągnij. Ułóż warzywa w jednej warstwie na 14-calowej blasze do pieczenia 17-calowej.
Piec w piekarniku 450, aż warzywa będą dobrze rumiane, a bakłażan będzie miękki po naciśnięciu, 20 do 25 minut.
Tymczasem, w blenderze lub robocie, czyste, aż wygładzić Pozostałe 1 łyżeczka garlic, pozostałe 1/2 szklanki pomidorów, majonez i sok z cytryny do smaku.
Łyżka warzyw na ciepłe talerze obiadowe i doprawić do smaku mieszanką majonezu oraz solą i pieprzem.