Chrupiący burger z cebulą i serem

Chrupiący burger z cebulą i serem
Potrzebujesz bezmlecznego przystawki ? Crunchy Onion Cheese Burger może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 379 kalorii , 9 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home wymaga smażonej cebuli cheddar, przetworzonego amerykańskiego sera, miodu i sosu worcestershire. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Blue Cheese and Mushroom Turkey Burger i Everything Bagel Cheese Burger .

Instrukcje

1
Przed rozpoczęciem grillowania posmaruj grill sprayem do smażenia. W misce wymieszaj wołowinę, 1 szklankę cebuli, sos Worcestershire i proszek czosnkowy; uformuj sześć kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Grillować pod przykryciem na średnio-wysokim ogniu przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 165°, a wypływający sok będzie klarowny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Połóż 1 plaster sera na każdym burgerze. Przykryj i gotuj 1 minutę lub do momentu roztopienia się sera. Ułóż burgery na bułkach z sałatą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Posmaruj ser musztardą i posyp resztą cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn