Chrupiący burger z cebulą i serem
Potrzebujesz bezmlecznego przystawki ? Crunchy Onion Cheese Burger może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 379 kalorii , 9 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home wymaga smażonej cebuli cheddar, przetworzonego amerykańskiego sera, miodu i sosu worcestershire. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Blue Cheese and Mushroom Turkey Burger i Everything Bagel Cheese Burger .
Instrukcje
Przed rozpoczęciem grillowania posmaruj grill sprayem do smażenia. W misce wymieszaj wołowinę, 1 szklankę cebuli, sos Worcestershire i proszek czosnkowy; uformuj sześć kotletów.
Grillować pod przykryciem na średnio-wysokim ogniu przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 165°, a wypływający sok będzie klarowny.
Połóż 1 plaster sera na każdym burgerze. Przykryj i gotuj 1 minutę lub do momentu roztopienia się sera. Ułóż burgery na bułkach z sałatą i pomidorem.
Posmaruj ser musztardą i posyp resztą cebuli.