Chrupiący bas w paski z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami

Chrupiący bas w paski z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami
Chrupiący cały pasiasty bas z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1658 kalorii, 171g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 21,31 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pomidory, młode ziemniaki, habanero chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogrzać około 2 cali oleju w patelni o wysokiej jednostronnej na średnim ogniu do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w wystarczającej ilości wody, aby ciasto uzyskało konsystencję ciasta z krepy. Gdy olej ma 360 stopni. Doprawić każdą rybę dobrze wewnątrz i na zewnątrz i zanurzyć w cieście, pozwalając na spływanie nadmiaru. Ostrożnie umieścić 2 całe ryby w każdej patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać każdą rybę na dużym talerzu, chochlę z czerwonym sosem Tomatillo i układać pieczone nowe ziemniaki ziołowe wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Czerwony sos Tomatillo: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pomidory umieścić na małej patelni do pieczenia, wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Piec do miękkości, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Pozostałą oliwę rozgrzać w średnim sosie, dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodać czosnek i habanero i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Dodaj proszek chile i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
10
Dodaj Tomatillo, wymieszać, i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
11
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego, dodać ocet, miód i kolendry, i proces aż prawie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12
Pieczone nowe Herbed ziemniaki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wrzucić ziemniaki z oliwą z oliwek, czosnek i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Umieścić w małym naczyniu do pieczenia i pieczenia, aż gotowane przez i złoty kolor.
14
Wyjąć z piekarnika i natychmiast złożyć zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

4krewetki i żyłkiOlej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowy, do smażeniaOlej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowy, do smażenia33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaNowy Meksyk chile proszekNowy Meksyk chile proszek12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekana kolendradrobno posiekana kolendra33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana kolendraposiekana kolendra12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekana pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekana pietruszka z płaskim liściem2goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1habanero chile, grubo posiekanehabanero chile, grubo posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12młode ziemniaki, pokrojone na pół lub ćwiartowane w zależności od wielkościmłode ziemniaki, pokrojone na pół lub ćwiartowane w zależności od wielkości33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowamąka ryżowa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4cały pasiasty bas, około 1 funta każdy, skalowany, wypatroszony, wypłukany i poklepany na suchocały pasiasty bas, około 1 funta każdy, skalowany, wypatroszony, wypłukany i poklepany na sucho8pomidory, łuskane i mytepomidory, łuskane i myte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn