Chrupiące Pieczone Szalotki

Chrupiące Pieczone Szalotki
Chrupiące pieczone szalotki wymagają ok. 10 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka rozmarynu, oliwy z oliwek, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Filet wołowy ze Stiltonem i chrupiącą szalotką, Kolacja: sałatka z pieczonych pomidorów z soczewicy z chrupiącą szalotką, oraz Musujący Cydr Glazed Pieczony makaron z buraczkami z chrupiącą szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść szalotkę w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Skropić olejem i posypać pozostałymi składnikami. Piecz szalotki w 400 przez 20 minut lub do chrupiące i lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn