Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli
Jeśli 1,21 zł za porcję spada w budżecie, chrupiące ostrygi na chipsach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 287 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś korzeń yucca, musztardę dijon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące cytrynowe Parmezany Chipsy z cukinii z bazylią Aioli, Beviers BBQ ostrygi z salsą Habanero, oraz Nuggetsy z kurczaka z chrupiącymi chipsami ziemniaczanymi i musztardą miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze zmiksuj musztardę, miód, kolendrę, habanero i sok z cytryny. Przecedzić na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać żółtka i krótko zmiksować do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3
Usuń przezroczysty plastikowy kawałek ze środka pokrywy blendera. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawać olej w cienkim strumieniu, aż mieszanina zgęstnieje do lekkiego zemulgowanego majonezu. Doprawić solą i odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Cienko pokrojony korzeń juki namoczyć w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj 3 cale oleju sojowego do frytkownicy lub głębokiej patelni i rozgrzej do 375 stopni F. równomiernie wymieszać drobną sól morską i skórkę z cytryny i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska Drobna
Olej Sojowy
Srebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usuń plasterki korzenia juki z gorącej wody i osusz, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wysuszone plasterki yucca umieścić w gorącym oleju i smażyć przez 1 do 2 minut, aż lekko zbrązowieje. Delikatnie potrząśnij podczas wyjmowania z frytkownicy, aby nie sklejały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Maniok
Cienki-
5
Układamy chipsy na chłonnym papierze i dusimy solą cytrynową, póki są jeszcze gorące. Odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Utrzymuj 375 stopni F smażonego oleju sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sojowy
2
Do płytkiej miski wlać maślankę, w osobnej płytkiej misce dodać mąkę. Ostrygi najpierw wrzucić do maślanki, a następnie przelać do miski zawierającej mąkę. Ostrygi wrzucić do mąki na tyle, aby lekko je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ostrygi przekładamy do kosza do smażenia i dolewamy do gorącego oleju. Ostrygi smażyć przez 2 do 3 minut, lub do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cienki-
4
Ostrygi przełożyć na ręcznik papierowy lub papier chłonny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Aby zmontować, umieścić chip korzenia yucca na talerzu, umieścić chrupiące ostrygi na wierzchu chip, łyżka dollop aioli na ostrydze, a następnie posypać pico de gallo.