Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli

Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli
Jeśli 1,21 zł za porcję spada w budżecie, chrupiące ostrygi na chipsach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 287 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś korzeń yucca, musztardę dijon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące cytrynowe Parmezany Chipsy z cukinii z bazylią Aioli, Beviers BBQ ostrygi z salsą Habanero, oraz Nuggetsy z kurczaka z chrupiącymi chipsami ziemniaczanymi i musztardą miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze zmiksuj musztardę, miód, kolendrę, habanero i sok z cytryny. Przecedzić na gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać żółtka i krótko zmiksować do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3
Usuń przezroczysty plastikowy kawałek ze środka pokrywy blendera. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawać olej w cienkim strumieniu, aż mieszanina zgęstnieje do lekkiego zemulgowanego majonezu. Doprawić solą i odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Cienko pokrojony korzeń juki namoczyć w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodaj 3 cale oleju sojowego do frytkownicy lub głębokiej patelni i rozgrzej do 375 stopni F. równomiernie wymieszać drobną sól morską i skórkę z cytryny i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
Olej SojowyOlej Sojowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usuń plasterki korzenia juki z gorącej wody i osusz, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManiokManiok
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wysuszone plasterki yucca umieścić w gorącym oleju i smażyć przez 1 do 2 minut, aż lekko zbrązowieje. Delikatnie potrząśnij podczas wyjmowania z frytkownicy, aby nie sklejały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
ManiokManiok
Cienki-Cienki-
5
Układamy chipsy na chłonnym papierze i dusimy solą cytrynową, póki są jeszcze gorące. Odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Utrzymuj 375 stopni F smażonego oleju sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SojowyOlej Sojowy
2
Do płytkiej miski wlać maślankę, w osobnej płytkiej misce dodać mąkę. Ostrygi najpierw wrzucić do maślanki, a następnie przelać do miski zawierającej mąkę. Ostrygi wrzucić do mąki na tyle, aby lekko je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ostrygi przekładamy do kosza do smażenia i dolewamy do gorącego oleju. Ostrygi smażyć przez 2 do 3 minut, lub do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cienki-Cienki-
4
Ostrygi przełożyć na ręcznik papierowy lub papier chłonny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Aby zmontować, umieścić chip korzenia yucca na talerzu, umieścić chrupiące ostrygi na wierzchu chip, łyżka dollop aioli na ostrydze, a następnie posypać pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
ManiokManiok
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AioliAioli
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn