Chrupiące kotlety wieprzowe z sosem cytrusowym
Chrupiące kotlety wieprzowe z sosem cytrusowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 38g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz musztardę dijon, sos sojowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chrupiące Kotlety Wieprzowe Z Cytrusową Salsą Verde, Chrupiące Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Tonkatsu: Chrupiące Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sos sojowy z musztardą i sokiem pomarańczowym, aż połączone. SOS odstawić na bok.
Mąkę umieścić w płytkiej misce. W innej płytkiej misce ubij jajka wodą.
Rozłóż bułkę tartą w trzeciej płytkiej misce. Plastry wieprzowiny przyprawiamy solą i pieprzem, następnie pogłębiamy je w mące, wytrząsając nadmiar. Dip plastry w ubitym jajku, a następnie płaszcz je całkowicie z okruchów pankobread.
Na dużej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się. Pracując partiami, smażyć plastry wieprzowiny na dużym ogniu, aż będą rumiane i chrupiące, około 2 minut na stronę; jeśli wieprzowina brązowie zbyt szybko, obniżyć ogień.
Przesmaż smażoną wieprzowinę na papierowych ręcznikach, aby odsączyć, a następnie trzymaj plastry ciepłe w niskim piekarniku, podczas gdy resztę smażysz.
Ułóż plastry wieprzowiny na talerzach. Top plastry wieprzowe z posiekanymi częściami pomarańczy i podawać, przechodząc SOS cytrusowy na stole.