Chrupiące jabłko z żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawina Jabłko Crisp, Żurawina Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Jabłko-Żurawina.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) masło 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W tej samej misce, połączyć owies, mąkę i brązowy cukier. Widelcem wymieszać z masłem, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami pekan.