Jabłko / żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, mąkę, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jabłko Żurawina Crisp, Chrupiące Jabłko-Żurawina, oraz Chrupiące Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe.
Instrukcje
1
W misce, połączyć jabłka, żurawiny i cukru; przenieść do 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć składniki topping aż kruche; posypać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
3
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy owoce będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Podawać na ciepło z lodami lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)