Chrupiące gniazda jarmużu z jajkami gotowanymi na miękko
Chrupiące gniazda jarmużu z miękkimi jajkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka grubej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill, Jajka gotowane na miękko i karczochy w bulionie, oraz Sałatka z soczewicy z jajkami na miękko dla podobnych receptur.