Chrupiące gazpacho ogrodowe może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, rzodkiewki, sok pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gazpacho Ogrodowe, Najłatwiejsze Gazpacho Ogrodowe, oraz Ogród-Świeże Gazpacho.
Instrukcje
1
W maszynce połączyć 1/2 marchewki, 1/2 ogórka, czosnek, pietruszka, ocet, oliwa z oliwek, & ostry sos.Puree aż będzie gładkie.może być konieczne dodanie soku pomidorowego w zależności od konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Gałązki Kopru Włoskiego
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wszystkie pozostałe składniki (z wyjątkiem soku pomidorowego) połączyć z mieszaniną przecieru w bardzo dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj sok pomidorowy do pożądanej konsystencji.Schłodzić przez 30 minut, aby połączyć smaki.Dostosuj przyprawę do smaku.Może być podawany w temperaturze pokojowej lub na zimno.