Chrupiące Ciasto Rabarbarowe
Chrupiące ciasto rabarbarowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 197 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, mąki, płatków zbożowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Chrupiące Rabarbarowe Ciastka Kieszonkowe, Rabarbar Pieczony kurczak i ziemniaki z chrupiącymi chipsami z jarmużu, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy.
Instrukcje
Wymieszać rabarbar, 1 łyżkę mąki i cukier biały.
Dobrze wymieszać i umieścić w skorupce ciasta.
Roztopić masło lub margarynę i wymieszać z 1/2 szklanki brązowego cukru, pokruszonych płatków kukurydzianych i 1/2 szklanki mąki.
Wymieszać w misce i poklepać na wierzchu ciasta.
Piec w piekarniku w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 40 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto w piekarniku na kolejną godzinę.