Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową może być super przepis do wypróbowania. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, lump crab i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini ciasta krabowe z salsą ananasowo-ogórkową, Ciastka Krabowe Z Zieloną Cebulką Z Salsą Ananasową, oraz Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą ananasową Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Delikatnie złożyć kraba i 1/2 szklanki panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Kształt mieszanki kraba na 8 ciastek; ostrożnie pogłębiać paszteciki w pozostałej 1 szklance panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Krab
3
Ciepła 1 łyżka stopionego masła i 1 łyżka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj 4 ciastka krabowe na patelnię i gotuj 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz z pozostałym masłem, olejem i ciastami krabowymi.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.