Chrupiące Bonbony Z Orzechów Laskowych
Chrupiące orzechowe Bonbons to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Jagodowy Orzech Laskowy Chrupki, Jeżyna Orzech Laskowy Miód Chrupki, oraz Chrupiąca śliwka z dodatkiem orzechów laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec orzechy laskowe w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub do tosty.
Przenieś orzechy laskowe do czyszczenia ręcznika kuchennego; przetrzyj ręcznikiem, aby usunąć skórki. Super.
Orzechy laskowe i mąkę przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż zostaną drobno posiekane.
Ubij masło, cukier i wanilię na niskich obrotach mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 5 minut lub aż puszysty. Stopniowo dodawać mieszaninę orzechów laskowych, ubijając tylko do połączenia. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Kształt ciasta, 1 łyżka stołowa na raz, w 2-calowe kłody za pomocą mąki ręce, i umieścić 1 cal od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia 3 minuty; zwijać ciepłe kłody w cukrze pudrze. Ostudzić na stojakach z drutu i ponownie zwinąć w cukrze pudrze.