Chrupiąca Sałatka z tuńczykiem i migdałami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soli, solidny tunan w wodzie źródlanej, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Tuńczykiem, Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka Z Konfetti, oraz Chrupiąca Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 5 składników w dużej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj tuńczyka i następne 4 składniki; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
3
Podawać na Zielono.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
4
Posypać migdałami i makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.