Chrupiąca Sałatka Z Kapusty

Chrupiąca Sałatka Z Kapusty
Chrupiąca Sałatka z kapusty to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Kapusty, Chrupiąca Sałatka Z Kapusty, oraz Chrupiąca Sałatka Z Kapusty Napa.

Instrukcje

1
W dużej misce rozgnieść anchois i czosnek na pastę. Rozgnieść w occie winnym, następnie powoli wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć zieloną i czerwoną kapustę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Podawać w temperaturze pokojowej lub lekko schłodzone.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn