Chrupiąca i pyszna tarta ze szparagami i ziemniakami
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 870 kalorii, 25g białka, oraz 64G tłuszczu. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szparagi, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca I Pyszna Tarta Ze Szparagami I Ziemniakami, Bakłażan chrupiący i pyszny, oraz Kurczak pod cegłą: chrupiący i pyszny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż ziemniaki do patelni z osoloną wrzącą wodą i gotuj przez 15 minut. Tymczasem szparagi blanszujemy na oddzielnej patelni osolonej wrzącej wody przez 4 minuty i odcedzamy w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Smażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zdobądź naczynie żaroodporne-użyłem wielu różnych kształtów i rozmiarów.
4
Warstw arkuszy ciasta filo w naczyniu, szczotkowanie je z roztopionym masłem, jak iść i pozwalając około 1-cala powiesić nad krawędzią. Chcesz uzyskać ciasto o grubości około 5 warstw. Połóż czysty, wilgotny ręcznik kuchenny na górze i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Gdy ziemniaki są gotowe, rozgnieść je z serem. W osobnej misce, wymieszać jajka i śmietanę i wymieszać z serowym puree ziemniaczanym. Zetrzeć w gałce muszkatołowej, dobrze doprawić pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż puree ziemniaczane na cieście filo, a następnie podnieś boki filo i skrusz je razem, aby utworzyć obręcz. Weź blanszowane szparagi i ułóż je na całej powierzchni nadzienia, upewniając się, że wszystko przykryłeś.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Całość posmarować pozostałym roztopionym masłem i wstawić do nagrzanego piekarnika na około 20 minut lub do momentu, aż będzie złoty i chrupiący. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać tak jak quiche na szybki lunch lub kolację, z sałatką.
9
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"