Chrupiąca gruszka i żurawina
Gruszka i żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crisp żurawinowo-gruszkowy, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Chrupiące Ciasto Z Gruszką Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. lekko posmaruj 13 9-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Aby zrobić nadzienie, w przygotowanym naczyniu wymieszaj gruszki, żurawinę, cukier granulowany, mąkę i masło.
Aby polewa, w średniej misce, za pomocą palców, pracy mąki, brązowy cukier, masło, i cynamon, aż połączone i kruche. Pracuj w orzechach.
Polewę posypać równomiernie nadzieniem.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec, aż soki są bulgotanie i gruszki są miękkie, o 45 protokół.
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Chrupki można piec do 8 godzin wcześniej, schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;