Chrupiąca fasolka szparagowa z rzodkiewką
Chrupiąca fasolka szparagowa z rzodkiewką to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 10 minut. Jeśli masz zieloną fasolkę, rzodkiewkę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana rzodkiewka i fasolka szparagowa, Fasolka szparagowa i rzodkiewka z sosem szalotkowym, oraz Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia i gotować fasolkę szparagową przez 4-5 minut do miękkości.
Odcedzić i wrzucić z rzodkiewkami, skropić olejem i sokiem z cytryny i doprawić odrobiną soli i czarnego pieprzu.