Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące brzoskwinie i śliwki. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z cytryny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwinia Śliwka Crisp, Brzoskwinia, śliwka i morela chrupiące, oraz Jeżyna, brzoskwinia i śliwka chrupiące dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. mgiełka 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią. W dużej misce, połączyć brzoskwinie, śliwki, sok z cytryny, miód, tapioka i sól, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Tapioka
Miód
śliwka
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Odstawić na 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
1
Mąkę, owies, cukier, cynamon i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Cukier
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj masło i użyj opuszków palców lub widelca, aby wymieszać, aż będzie kruchy. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Przenieść mieszankę owoców do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Posypać polewą owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
5
Umieść naczynie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piec, aż owoce zmiękną i polewa jest złoty brąz, 40 do 45 minut. Lekko ostudzić przed podaniem.