Christmas pudding trifle

Christmas pudding trifle
Świąteczny pudding może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 696 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz garnek mascarpone, świąteczny pudding, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Świąteczny Drobiazg, oraz Świąteczny Drobiazg.

Instrukcje

1
Pomarańcze obierz ostrym nożem, upewniając się, że wszystkie pestki są usunięte. Pokrój tak cienko, jak to możliwe i ułóż na talerzu obiadowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Posypać cukrem demerara, a następnie Grand Marnier i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
Grand MarnierGrand Marnier
3
Pudding świąteczny pokruszyć na duże kawałki i rozsypać na dnie miski drobiazgów. Pomarańcze unieść na budyń w warstwie i zalać dowolnymi sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ubić mascarpone na gładką masę, następnie wymieszać z kremem. Łyżka mieszaniny na szczycie pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
5
Lekko ubij śmietanę i łyżkę na kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
6
Posypać płatkami migdałów i startą czekoladą. Możesz zrobić to dzień wcześniej, jeśli chcesz, chill, aż będzie gotowy do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na drobiazgi. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn