Chowder z kiełbasą i kukurydzą od Hatfield®
Chowder z kiełbasą i kukurydzą od Hatfield® może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 42 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, pory, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy są Szałwia kiełbasa kukurydziana farsz chlebowy z Hatfield, Chowder z kukurydzą i kiełbasą, oraz Chowder Kukurydziany Z Kiełbasą.
Instrukcje
Masło roztopić w 4-kwartowym garnku.
Dodaj pory (tylko paski białej i jasnozielonej części) i seler i gotuj na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut.
Dodać ziemniaki i bulion; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą prawie miękkie, około 10 minut. Wymieszaj kukurydzę, mleko, śmietanę, sól i pieprz, gałkę muszkatołową i gotuj, aż ziemniaki będą bardzo delikatne, około 10 minut więcej.
Tymczasem brązowa mielona kiełbasa na dużej patelni.
Wyjąć kiełbasę i tłuszcz z garnka i odstawić na później. Kiełbasę wymieszać z zupą tuż przed podaniem.