Choucroute Garnie

Choucroute Garnie
Choucroute Garnie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 70g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka kurczaka, olej z orzeszków ziemnych, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać pinot noir, możesz podążać tym daniem głównym z Brownies Pinot Noir jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, oraz Choucroute Garnie.

Instrukcje

1
W dużej, wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie połącz 1/3 szklanki koszernej soli z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać żeberka wieprzowe; dobrze wstrząsnąć, aby dokładnie pokryć żeberka przyprawami. Zamknąć torebkę i schłodzić żebra przez noc lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Kapustę kiszoną opłukać w zimnej wodzie i wycisnąć do sucha. Ustawić dużą patelnię na 2 palniki na dużym ogniu i stopić tłuszcz z kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół. Wymieszać kiszoną kapustę, jagody jałowca, liście laurowe, kminek, czarny pieprz, wywar i wino i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Tymczasem żeberka wieprzowe opłukać pod zimną wodą i osuszyć. Żeberka wieprzowe Nestle w kiszonej kapuście i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Przykryć szczelnie folią i piec 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Żeberka wieprzowe wyjąć z kiszonej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
8
Przeciąć między żebrami. Powrót żeberka do kiszonej kapusty i nestle w kiełbasa, hot dogi i szynki. Przykryć i piec, aż mięso będzie gorące, o 25 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
KielbasaKielbasa
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Tymczasem w dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną wodą, dodaj sól i zagotuj na dużym ogniu; gotuj ziemniaki do miękkości po przekłuciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Odcedzić ziemniaki i przykryć, aby się ogrzały.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
11
Aby służyć, kopiec gorącej kapusty kiszonej w środku bardzo gorących talerzy obiadowych i częściowo włóż żeberka wieprzowe i kiełbasę. Wokół kiszonej kapusty ułożyć hot dogi i szynkę. Ewentualnie kiszoną kapustę ułożyć na dużym podgrzewanym talerzu i udekorować mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
KielbasaKielbasa
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
12
Choucroute podawać z gotowanymi ziemniakami i różnymi musztardami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn