Choucroute Garnie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Choucroute Garnie spróbować. Jedna porcja zawiera 1325 kalorii, 60g białka, oraz 94g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 5,02 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bratwurst, kiszona kapusta, przepyszne jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, oraz Choucroute Garnie.
Instrukcje
Włożyć szynkę do dużego rondla.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Przenieść skoki do średniej miski. Gotować bulion aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 15 protokół.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości.
Umieścić mięso hock w średniej misce. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Mięso i bulion przykryć osobno; schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać ciężki duży garnek na średnim ogniu.
Dodaj bratwurst i boczek. Sauté aż bekon jest chrupiące i bratwurst jest brązowy, o 10 protokół.
Umieścić w misce z mięsem skoszonym.
Dodaj cebulę, przyprawy i liście laurowe do tego samego garnka. Smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj jabłka; sauté 2 protokół.
Wymieszać z kiszoną kapustą.
Dodaj wszystkie mięso; naciśnij, aby zanurzyć.
Dodaj zarezerwowany bulion i wino. Gotować 10 minut. Przykryć choucroute i piec 1 1/2 godziny.
Tymczasem ziemniaki gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 18 minut.
Odcedzić; lekko ostudzić.
Ziemniaki pokroić na pół. Pokrojone boki zanurzyć w natce pietruszki. Na półmisku ułożyć kiszoną kapustę i mięso. Surround z ziemniakami.
Podawać z musztardami i chrzanem.