Chorizo-Ziemniaczane Tacos
Chorizo-Potato Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka chorizo, scallion, ser feta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Ziemniaczane Tacos Chorizo, Ziemniaczane Tacos Chorizo, oraz Ziemniaki i chorizo Tacos.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, dodaj 1/2 szklanki wody i dopraw solą. Przykryć folią i mikrofalówką 5 minut.
Tymczasem, rozgrzać olej roślinny na średniej patelni na dużym ogniu, następnie dodać squash i gotować, aż rumiane, ale nadal chrupiące, 3 do 4 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Dodać kiełbasę na patelni i gotować, rozbijając ją łyżką, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Dodać ziemniaki i gotowanie wody i gotować, podrzucając, aż ziemniaki są rumiane i kiełbasa jest gotowane przez, 5 do 6 Więcej minut. Doprawić solą.
Połączyć pomidory, scallion, jalapeno i kolendry w misce i doprawić solą. Ogrzać tortille na suchej patelni lub owinąć wilgotnym ręcznikiem i ogrzać w kuchence mikrofalowej, około 1 minuty. Napełnij mieszanką squasha i chorizo i posyp serem i salsą. Top z kwaśną śmietaną i / lub guacamole, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos