Chorizo Nadziewane Jalapeños

Chorizo Nadziewane Jalapeños
Chorizo Nadziewane Jalapeños jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 284 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać serek, oregano, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chorizo i serek Nadziewane Jalapenos, nadziewane jalapenos z meksykańskim chorizo i wędzoną goudą, oraz Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos).

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Weź każde jalapeno i przeciąć na pół, wzdłuż. Nożem lub małą łyżką wyjąć nasiona i biały rdzeń i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wymieszać razem gotowane chorizo, ser śmietankowy, kozi ser, kolendra, oregano, kminek, czosnek, cayenne, i skórka z limonki. Wyreguluj przyprawy i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ser KoziSer Kozi
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Każdą z połówek jalapeño napełnij około 2 łyżeczkami nadzienia serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Umieść nadziewane jalapeños na arkuszu i umieścić pod brojlerem na 8 do 10 minut lub aż brązowy i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn