Chorizo-Nachos Wołowy

Chorizo-Nachos Wołowy
Przepis Chorizo-nachos wołowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 1307 kalorii, 40g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka sera jack, fasola, łagodny do Salsa verde, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nachos wołowo-serowy z kiełbasą Chorizo, Chorizo Nachos, oraz Chorizo-Ananasowe Nachos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy stek i chorizo, mieszając, około 5 minut. W międzyczasie posiekaj cebulę i mielony czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i wszystko, ale 1/8 tsp. kminek na patelnię. Mieszaj często, aż cebula będzie miękka, 4 do 5 minut. Zmniejszyć ogień do medium; wymieszać 1 1/2 szklanki salsy. Dusić na wolnym ogniu, aż gruby, 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
CebulaCebula
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas mieszania stek simmers, połączyć czarną fasolę, 3/4 szklanki wody, oregano, 1 łyżeczka. czosnek i chiles w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż wszystko, ale o 1/4 szklanki płynu wyparował, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
StekStek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Tymczasem zrobić guacamole: Pit i obrać awokado. W misce rozgnieść awokado z pozostałą 1 łyżką. salsa, Pozostałe 1/8 łyżeczki. kminek, pozostały czosnek i sok z limonki. Wymieszać 1 łyżkę. kolendra do guacamole i dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
CzosnekCzosnek
KminekKminek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
6
Wyłożyć dużą, obramowaną patelnię do pieczenia papierem do pieczenia. Ułóż żetony w 12-in.- szeroki krąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Piec, aż ser się rozpuści, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podczas pieczenia chipsów ułóż sałatę wokół krawędzi dużego talerza (co najmniej 16 w. szerokie). Szeroką łopatką poluzuj wióry z pergaminu. Ostrożnie podnieś pergamin z patelni, a następnie przesuń wióry z papieru na środek talerza. Łyżka mieszanki mięsa na chipsy. Łyżką szczelinową, wierzch z fasolą. Łyżka guacamole na środku nachos i posypać pozostałą 1 łyżką. kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
KolendraKolendra
SałataSałata
FasolaFasola
FrytkiFrytki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn