Chorizo faszerowane Skórki słodkich ziemniaków z czarnym sezamem boczek kruchy
Chorizo Nadziewane Skórki słodkich ziemniaków z czarnym sezamem boczek kruchy jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, kolendrę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczek Z Czarnego Sezamu Kruchy, Superbowl Snacks: Skórki Z Awokado Chorizo, oraz Dwa razy pieczone słodkie ziemniaki z boczkiem-sezam kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. umyj słodkie ziemniaki, a następnie nakłuj każdą bulwę nożem, aby para mogła uwolnić się podczas pieczenia.
Umieść słodkie ziemniaki na pergaminie wyłożonym rimmed blachy do pieczenia i gotować do miękkości, o 45-50 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.In mała miska, połączyć sól koszerna, cynamon, chili w proszku, kminek, mielone cayenne i popękany pieprz.Ostrożnie pokroić każdy schłodzony słodki ziemniak na pół wzdłuż. Za pomocą małej łyżki wyjmij wnętrze, przenosząc je do średniej miski do mieszania.
Posypać niektóre mieszanki przypraw do każdego słodkiego ziemniaka wydrążone Skórki. Możesz nie używać wszystkiego. Powrót skórki do piekarnika, aby firma się, o 6 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.W międzyczasie Usuń chorizo z łusek. Wyrzucić osłonki i gotować chorizo w dużej patelni na ustawionym na średnim ogniu, aż dobrze rumiane.
Dodać około 1 szklanki zastrzeżonych słodkich ziemniaków do chorizo i wymieszać, aż dobrze połączone.
Zdjąć z ognia. Zachowaj Pozostałe słodkie ziemniaki do innego użytku.Ostrożnie łyżka mieszanki chorizo-słodkie ziemniaki z powrotem do skórek słodkich ziemniaków.
Podawać ciepłe przybrane z boczku sezam kruchy, śmietana, i kolendry. Znajdź przepis na czarny sezam bekon kruchy tutaj.