Chorizo and Gigante Bean Cassoulet

Chorizo and Gigante Bean Cassoulet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chorizo i Gigante Bean Cassoulet. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 695 kalorii, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, liści laurowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Meyer Lemon and Gigante Bean open Faced Sandwiches, Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo), oraz Cassoulet Z Trzema Fasolami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w dużym garnku i przykryć wodą o 3". Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Dodaj świeżej wody do pokrycia przez 3". Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż fasola są po prostu miękkie, ale nie mushy, 1 1/2-2 godziny (czas będzie się różnić w zależności od wielkości i wieku fasoli).
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę bulionu z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
6
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać chorizo i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty cały, 7-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
9
Przełożyć chorizo na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
10
W tym samym garnku umieść 2 łyżki oleju, pora i cebulę. Doprawić solą i pieprzem; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną i będą lekko złociste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
PorPor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj czosnek i anchois; wymieszać 1 minutę, aby rozbić anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
CzosnekCzosnek
12
Dodaj pastę pomidorową i paprykę; stale mieszaj, aż pasta będzie karmelizowana, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PaprykaPapryka
13
Dodaj zarezerwowane 1 Puchar bulion fasoli, fasola, bulion z kurczaka, a następnie 4 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
FasolaFasola
14
Przykryć i piec, aż fasola będzie bardzo delikatna, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Dodaj chorizo (i wszelkie zgromadzone soki) do garnka, naciskając, aby zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
16
Piec, aż płyn zmniejszy się i lekko zgęstnieje, 40-45 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Tymczasem rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać bułkę tartą i gotować, często mieszając, aż złoty i chrupiące, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
3
Posypać bułkę tartą fasolą i skropić pozostałymi 3 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
FasolaFasola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piec cassoulet aż bułka tarta są rumiane i płyn jest bulgotanie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 15 minut.
6
Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Składniki

3filetyfilety z sardeli zapakowane w olej, odsączone, posiekane (opcjonalnie)filety z sardeli zapakowane w olej, odsączone, posiekane (opcjonalnie)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.całe pomidory, odsączone, zmiażdżone rękamicałe pomidory, odsączone, zmiażdżone rękami4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże grube bułki tartej (z trzech 1/2 świeże grube bułki tartej (z trzech 1/2 " - grube kromki białego chleba kanapkowego)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona fasola gigante, corona lub duża Limasuszona fasola gigante, corona lub duża Lima1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki5ząbki czosnku, cienko pokrojoneząbki czosnku, cienko pokrojone8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1por (tylko białe i bladozielone części), pokrojony w grube okr.por (tylko białe i bladozielone części), pokrojony w grube okr.1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno starta skórka z cytrynydrobno starta skórka z cytryny7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona2gałązkibezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże hiszpańskie chorizo lub gorące włoskie kiełbasy (oświeże hiszpańskie chorizo lub gorące włoskie kiełbasy (o2Batoniki toffi Heath1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty7gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1małecebula żółta, drobno posiekanacebula żółta, drobno posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn