Chop-Chop Wołowina Stir-Fry
Chop-Chop Beef Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 3,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz groszek cukrowy, brokuły, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać płatki owsiane ze stali, możesz podążać za tym daniem głównym z Piernik Stalowy Cięty Owies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chop-Chop Wołowina Stir-Fry, Kolacja-Czas Sałatka Chop-Chop, oraz Chop-chop kurczaka w filiżankach sałaty.
Instrukcje
W misce, połączyć bulion wołowy, skrobia kukurydziana, sos sojowy, czosnek, i czerwona papryka.
Ubijać aż do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej. Odstawić.
Wołowinę doprawić solą i cienko pokroić.
Dodaj do miski i wrzucić do herbu. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez 10 do 15 minut.
Przynieś patelnię spryskaną nieprzywierającym sprayem na średnie ciepło.
Dodać brokuły, groszek cukrowy, grzyby, szalotki i 1/4 szklanki marynaty z wołowiny. Mieszając od czasu do czasu, gotować, aż brokuły zmiękną, o 3 protokół.
Dodać wołowinę i pozostałą marynatę. Mieszając od czasu do czasu, gotować, aż wołowina jest gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Podawać i doprawić do smaku z dodatkiem soli i udekorować plasterkami szalotki, jeśli używasz. Smacznego!