Chocolate Whiskey Sauce
Chocolate Whiskey Sauce to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 156 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz whisky, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, Apple Whiskey Crisp z sosem Whiskey Caramel, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czekoladę rozpuścić w podwójnym kotle. Odstawić. W średnim rondlu ubijamy mleko i cukier. Mleko zagotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Ubić w czekoladzie na gładką masę.
Niech mieszanina osiągnie temperaturę pokojową, a następnie wymieszać w whisky.
W razie potrzeby wlać lody waniliowe.