Chocolate Raspberry Cloud
Chocolate Malina chmura może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 4G białka, oraz 31g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ciężką śmietanę, ciasteczka czekoladowe, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak spektakularny wynik spoonacular 21%. Spróbuj Malinowy Tort Chmurkowy, Malinowe Fondue z bezą Cloud Hearts, oraz Chocolate Cloud Cake podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić skórkę: w małej misce wymieszać pokruszone ciasteczka i roztopione masło. Wciśnij mieszaninę do 9-calowej patelni ciasta za pomocą rąk lub tylnej części łyżki. Przechowywać w lodówce, aż firma.
Aby nadzienie: ubić 2 szklanki śmietany, aż miękkie szczyty tworzą. Kontynuuj Biczowanie, powoli dodając cukier, a następnie ekstrakt waniliowy. Ubić do sztywności, następnie wymieszać w 1/2 szklanki syropu malinowego.
Rozprowadzić warstwę mieszanki bitej śmietany 1/2 cala w głąb DNA ciasta. Przykryj warstwą czekoladowych ciasteczek. Przykryj kolejną 1/2 cala warstwą mieszanki bitej śmietany, a następnie więcej ciasteczek. W razie potrzeby lekko nakładać ciasteczka, zanurzając je w mieszance bitej śmietany przed umieszczeniem ich na patelni. Kontynuuj naprzemienne warstwy, aż ciastka znikną, i zakończ warstwą mieszanki bitej śmietany. Przykryj ostrożnie. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin przed podaniem. Ciasto wytrzyma do 3 dni.
Tuż przed podaniem ubić pozostałą 1/2 szklanki śmietany i przykryć ciasto świeżą warstwą. W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami, liśćmi mięty i czekoladowymi lokami.