Chocolate Pumpkin Vegan Pots de Creme

Chocolate Pumpkin Vegan Pots de Creme
Ten przepis służy 6. Jeśli 81 centów za porcję spada w budżecie, Chocolate Pumpkin Vegan Pots de Creme może być doskonałym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 259 osób. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, waniliową stewię, gumę ksantanową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wegańskie Garnki Z Ciemnej Czekolady De Creme, Chocolate Coconut Vegan Pots de Creme, oraz Pumpkin Chai Pots de Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dnie średniej wielkości garnka ubij razem mleko ryżowe i syrop z agawy lub klonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać skrobię i ubijać, aż będzie gładka i nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wymieszać z dyni, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
4
Dodać mleko kokosowe, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu, stale mieszając, aż zacznie bąbelkować i zagęścić; nadal gotować, mieszając, przez jedną minutę i usunąć z ognia.Wymieszać wanilią, stewią i czekoladą; pozostawić na 30 sekund, a następnie ponownie mieszać, aż czekolada stopi się i całkowicie się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
StewiaStewia
6
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, mieszając raz lub dwa razy w ciągu pierwszych pięciu minut (pomoże to zapobiec tworzeniu się "skóry" na wierzchu; jeśli tak się rozwinie, nie martw się zbytnio, ponieważ wszystko zostanie później zmiksowane).Gdy mieszanina ostygnie, wlać ją do blendera i dodać gumę ksantanową. Zmiksować na wysoki, aż dobrze połączone i gładkie, a następnie powrócić do miski. (W tym momencie może wydawać się dość płynny-to jest w porządku).Przechowywać w lodówce na noc lub co najmniej 6 godzin przed łyżką lub rurociągów do serwowania potraw; udekorować stalówki kakao lub ogolonej czekolady, w razie potrzeby. Mus będzie miękki, ale powinien mieć kształt.Przechowywać, pod przykryciem, w lodówce do 4 dni. Zamrozić resztki, aby pots de lody!
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn