Chocolate Pops
Chocolate Pops to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, najlepszej jakości słodko-gorzką czekoladę, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami, Chocolate Bon Bon Pops, oraz Hot Chocolate Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiażdżyć czekoladę na drobne kawałki w robocie kuchennym.
Podgrzać śmietanę i mleko, aż się zagotuje, dodać wanilię i ziele angielskie i przelać przez lejek na czekoladę.
Odstawić na 30 sekund. Przetwarzaj przez 30 sekund, a następnie rozbijaj jajko w lejku i przetwarzaj przez 45 sekund.
Wlać do małych filiżanek, w których podajesz, i umieścić je w lodówce na 6 godzin lub na noc. Ale pamiętaj, aby wyjąć je z lodówki na dobre 20 minut przed ich zjedzeniem; chłód zakłóca ich soczyste, jedwabiste bogactwo.
To sprawia, że 2 filiżanki w sumie: wystarczy wypełnić 8 małych garnków o pojemności około 1/4 filiżanki. Ale jeśli masz tylko większe kubki, po prostu zwiększaj ilości.