Chocolate Mint Frosty

Chocolate Mint Frosty
Przepis Chocolate Mint Frosty jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 5. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz galaretkę o smaku czekoladowym o obniżonej kaloryczności, przekąskę budyniową, placki miętowe pokryte czekoladą, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Czekoladowe, Chocolate Frosty, oraz Lody Czekoladowe "Mroźne".

Instrukcje

1
Wlać mleko do dużej szklanej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Dodaj tyle lodu, aby zmierzyć 3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
3
Wlać do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać pozostałe składniki; przykryć.
5
Zmiksuj z dużą prędkością do uzyskania gładkiej konsystencji.
6
Wlać do szklanek.
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn