Chocolate Milk Punch Pops
Czekolada mleko Punch Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, gałkę muszkatołową, drewniane łyżki do lodów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Prysznic Poncz Ice Pops, Mleko i ciasteczka Pops, oraz Poncz Mleczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko czekoladowe, bourbon, cukier, wanilię i gałkę muszkatołową w 2-qt. miarka, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać połowę mieszanki do papierowych kubków; przykryć i schłodzić pozostałą połowę.
Przykryj każdą filiżankę folią aluminiową; zrób małe rozcięcie w środku i włóż 1 łyżkę do lodów do każdej filiżanki. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Ostrożnie wyjąć folię z kubków.
Wlać 1 Łyżkę. syrop czekoladowy do każdej filiżanki; zamrozić, odsłonięty, 2 godziny.
Wlać pozostałą mieszaninę mleka do filiżanek; zamrażać, odkryte, 8 godzin lub do firmy.