Chocolate Milk Punch Pops

Chocolate Milk Punch Pops
Czekolada mleko Punch Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, gałkę muszkatołową, drewniane łyżki do lodów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Prysznic Poncz Ice Pops, Mleko i ciasteczka Pops, oraz Poncz Mleczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mleko czekoladowe, bourbon, cukier, wanilię i gałkę muszkatołową w 2-qt. miarka, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Wlać połowę mieszanki do papierowych kubków; przykryć i schłodzić pozostałą połowę.
3
Przykryj każdą filiżankę folią aluminiową; zrób małe rozcięcie w środku i włóż 1 łyżkę do lodów do każdej filiżanki. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Ostrożnie wyjąć folię z kubków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Wlać 1 Łyżkę. syrop czekoladowy do każdej filiżanki; zamrozić, odsłonięty, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
6
Wlać pozostałą mieszaninę mleka do filiżanek; zamrażać, odkryte, 8 godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn