Chocolate con Arequipe (Dulce de Leche Hot Chocolate)
Chocolate con Arequipe (Dulce de Leche Hot Chocolate) jest bezglutenowe przystawka. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 464 kalorie, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, mielony cynamon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 479 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Pan de Banano y Arequipe) chleb Bananan i Dulce De Leche, oraz Dulce de Leche i Rolada kokosowa (Pionono de Arequipe Y Coco).
Instrukcje
Rozgrzej 2 szklanki mleka z czekoladą, dulce de leche i solą, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Uważaj, aby nie dopuścić do zagotowania mieszaniny.Energicznie ubić pozostałe dwie szklanki mleka. Upewnij się, aby ogrzać kakao całkowicie przez. Wyłączyć ogień i dodać wanilię i cynamon. Top z bitą śmietaną i więcej dulce de leche.