Chocolate Chip Banana Bread II
Chocolate Chip Banana Bread II może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 592 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 691 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz orzechy włoskie, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup, Chleb Bananowo-Czekoladowy, oraz Chocolate Chip Banana Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj jajka po jednym na raz, dobrze ubijając z każdym dodatkiem. Wymieszać z majonezem i bananami. Wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Mieszamy mieszaninę mąki z mieszaniną bananów; mieszamy na tyle, aby równomiernie połączyć. Wchodzisz w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta, około 50 do 75 minut. Schłodzić bochenek na patelni przez 20 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.