Chocolate-Cherry Pinwheels to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 54 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Jeśli masz wisienki maraschino, wanilię, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wiśni Żurawina Pinwheels, Cherry Rabarbar Pie Pinwheels, oraz Pinwheels pomarańczowo-wiśniowo-migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, beat masło, cukier i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w mące, proszku do pieczenia i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
2
Połowę ciasta umieść w innej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ubić ekstrakt migdałowy, wiśnie i barwnik spożywczy na połowę ciasta. Ciasto wiśniowe podzielić na pół. Owinąć każdą połowę ciasta wiśniowego w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Kolor żywności
Czereśnie
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Beat wanilii, mleka i kakao do pozostałego ciasta. Ciasto czekoladowe podzielić na pół. Owinąć każdą połowę ciasta czekoladowego w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
Kakao W Proszku
Ciasto
Mleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
5
Umieść jedną część ciasta czekoladowego między 2 arkuszami woskowanego papieru; zwiń w prostokąt o wymiarach 10x7 cali. Powtórzyć z jedną częścią ciasta wiśniowego. Przechowywać w lodówce zarówno około 30 minut lub do firmy. Obierz górne arkusze woskowanego papieru z obu ciast. Ciasto wiśniowe obrócić do góry nogami na ciasto czekoladowe; zwinąć ciasta razem, zaczynając od dłuższego boku, w kłódkę. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce 2 godziny. Powtórzyć z pozostałymi częściami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Czereśnie
Ciasto
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
6
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Pokrój rolki ciasta na 1/4-calowe plastry ostrym nożem. Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść plasterki w odległości 1 cala od siebie.