Chocolate Cherry Fudge
Krówka czekoladowo-Wiśniowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis daje 60 porcji z 66 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu z migdałów, migdałów, skondensowanego mleka i półsłodkich kawałków czekolady. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Z łyżką wynik 11%, to danie nie jest tak wspaniałe. Chocolate Cherry Fudge, Batony Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Krówka Wiśniowa Z Ciemnej Czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej misce do kuchenki mikrofalowej połącz chipsy mleczne i czekoladowe. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez około 1 minutę lub do momentu stopienia wiórów, a mieszanina będzie gładka po wymieszaniu. Dodaj migdały, wiśnie i ekstrakt.
Rozprowadź równomiernie w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowa patelnia. Przykryj i schłodź, aż będzie jędrna.
Pokroić w kwadraty. Przechowywać pod przykryciem w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na krówki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.