Chocolate Cherry Bombe

Chocolate Cherry Bombe
Chocolate Cherry Bombe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka wiśniowo-waniliowych lodów, orzechów włoskich, lekko czekoladowych ciasteczek waflowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chocolate Cherry Bombe, Bombka czereśniowo-czekoladowa, oraz Bombka czekoladowo-pomarańczowa Alaska z gorącym sosem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miska Line z folią, pozostawiając zwis dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Wymieszać orzechy włoskie i ciasteczka czekoladowe do lodów wiśniowych w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka CzekoladoweCiasteczka Czekoladowe
LodyLody
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Przenieś lody do wyłożonej miski i rozłóż równomiernie na dnie i w górę, pozostawiając Krater w środku. Zamrozić do twardości, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Łyżka lodów czekoladowych do krateru w lodach wiśniowych, następnie gładka góra z przesuniętą łopatką. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
LodyLody
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
5
W międzyczasie roztopić czekoladę z masłem i olejem w żaroodpornej średniej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
GarnekGarnek
6
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
7
Odwróć bombe na stojaku ustawionym na blasze do pieczenia i usuń folię. Zrób małe wgłębienie na górze i umieść wiśnię maraschino w lodach tak, aby wiśnia była zanurzona, ale łodyga przykleja się prosto do góry (jak bezpiecznik).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
LodyLody
CzereśnieCzereśnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Chochla sos czekoladowy na górze bombe (unikając łodygi wiśni), pozwalając mu kapać po bokach, aby dokładnie pokryć. Zamrażać, aż czekolada powłoka jest ustawiona, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Aby służyć, pokroić w kliny.
1
Bombe utrzymuje, luźno pokryte folią, 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn